Белите часовници G-Shock - снежнобяла мода

Изборът на бели часовници G-Shock е огромен. Те се разделят по функции, дизайн и ценова категория. Японската компания Casio всеки месец обновява цветовете на вече съществуващите корпуси, като някои от тези часовници се продават само в избрани страни и в ограничени партиди, до които обикновените потребители нямат достъп. Затова тук ще ви представим само популярните и достъпни варианти на бели часовници G-Shock.

G-Shock DW-5600MW-7

Този модел може да се намери на цена от 100 долара. Той е първият G Shock часовник без стоманен цилиндър на корпуса и е с отделящ се заден капак. Металът не присъства в дизайна му, с изключение на тънък вътрешен пръстен и на задния капак, който е закрепен с четири винтчета към пластмасовия корпус.

Моделът не предлага никакви излишни функции, единствено базовите, които включват точен час, секундомер, таймер, сигнал на кръгъл час и аларма. Часовникът може да се похвали и с пълноценна и качествена електролуминисцентна подсветка. Сред основните технически характеристики са LED индикатор, удароустойчивост, водоустойчивост - 20 бара, леко тегло - около 53 г, автоматичен календар, устойчиво на драскотини минерално стъкло, корпус от полимерна пластмаса и батерия с продължителност 2 години.

G-Shock GLS-5600CL-7E

Този снежен часовник издържа на температури до - 20 градуса Целзий. В допълнение Той е водоустойчив до 20 бара, показва световното време в 48 града, което включва 29 времеви зони по целия свят. Разполага с два секундомера, единият от които е с обратно отброяване, таймер, пет аларми, автоматичен календар, автоматична подсветка и живот на батерията около 3 години. Цената на този модел също е около 100 долара.

G-Shock GWX-5700CS-7

На пазара този часовник струва около 150 долара и се води специален модел за сърфисти. Това означава, че часовникът включва таблица за приливите и отливите и изобразява различните фази на Луната. Моделът се захранва от слънчеви батерии и има индикатор за състоянието на батерията.

Сред другите му функции са точен час в 31 световни зони, автоматично калибриране на времето до 6 пъти на ден, таймери с обратно отброяване, 5 дневни аларми и електролуминисцентна подсветка.

G-Shock GBA-800-7A

Този модел струва 200 долара и практически може да се използва както за спорт, така и в ежедневието. Основните му технически характеристики включват технологията Bluetooth, с чиято помощ можете да предавате данни с едно натискане на бутон или да свържете часовника към вашия смартфон, без да използвате кабели; свръх ярка подсветка, удароустойчивост, функция за световно време, секундомер, пет будилника, функция за преместване на стрелките, автоматичен календар, минерално стъкло и корпус от полимерна пластмаса, както и памет, която може да съхрани данните от вашите тренировки. Тези данни могат да включват начален час на тренировката, продължителност, както и периодите между тренировките и позволява въвеждането на 200 записа.

G-Shock GST-W300-7A

Този модел е със смален корпус, напълно автоматична светодиодна подсветка, удароустойчивост, водоустойчивост до 20 бара, индикатор за следене нивото на слънчевата батерия, неонов дисплей, секундомер, таймер, пет аларми, функция за преместване на стрелките и автоматичен календар. Той приема радио сигнал за настройване на часовете на местна часова зона от различни сателити по света. Дизайнът включва минерално стъкло и корпус от неръждаема стомана. Моделът се предлага на цена от 200 долара.