Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка

Blog за часовници CASIO G-SHOCK

 1. G-Shock DW-5600BB: съчетание от класика и спорт

  Моделът DW-5600BB е от колекцията G-SPECIALS и е предназначен за мъже. Цветът му е черен и е захранван от батерия с продължителност на живота – 2 години. Водоустойчив е и издържа на дълбочина до 200 м.
  Continus Reading »
 2. Моделът GST-400G-1A9

  Моделът GST-400G-1A9 на G-SHOCK е най-новото попълнение на GST-400 от 2018 г. Той е от серията G-STEEL и е достъпен в два цвята - златен и черен. Тук Casio очевидно са се постарали да осъвременят дизайна на циферблата и да го направят подобен на циферблата на една от най-популярните серии на G-SHOCK за всички времена – серията GA-110.
  Continus Reading »
 3. GT-000BJ-7 – уникален по рода си G-Shock часовник

  Уникалният модел GT-000BJ-7 излиза през 1996 г, но и до ден-днешен продължава да не слиза от мода, благодарение на невероятния си дизайн и функции.
  Continus Reading »
 4. Какво представлява G-Shock GMA-S130-7A?

  В серията G-Shock се появява новият модел противоударен часовник - GMA-S130. Ако трябва да съдим по името му (GMA), серията е предназначена както за жени, така и за мъже.
  Continus Reading »
 5. Характеристики на часовника G-Shock GA-110WG-7A

  Не всеки  пазар може да се похвали с наличието на олекотената версия на G-Shock под индекса WG. Засега само потребителите в Япония имат привилегията да видят и притежават тези часовници.
  Continus Reading »
 6. G-Shock GST-W300-7A - бяла приказка

  Часовниците днес не само отмерват времето, но могат и да придадат на притежателя им завидно самочувствие. Новият G-Shock GST-W300-7A е част от серията G-Steel, а неговият металически  корпус е с намалени размери.
  Continus Reading »
 7. Какво представлява G-Shock GA-1000 ?

  GA-1000 е скорошна под-категория на авиационната серия часовници G-Shock. Сред най-очебийните функции са наличието на термометър, компас, неонова светлина за нощно сверяване на часа, но заедно с това липсват и някои важни характеристики, като слънчева батерия и автоматично коригиране на времето с радиосигнал.
  Continus Reading »
 8. G-SHOCK GA-100 – какво трябва да знаем за този часовник ?

  Часовникът на Casio G-Shock GA-100 има с какво да се похвали. Той притежава редица интересни особености, които ще разгледаме в тази статия. Като начало трябва да отбележим факта, че при този модел са спазени всички традиции за направата на многофункционален G-Shock часовник.
  Continus Reading »
 9. G-Shock GW-3000B – първият модел авиатор

  Въпреки че професионалните модели часовници не са сред най-разпространените в България заради високите си, почти недостъпни цени, днес ще разгледаме един специален модел авиатор, който доби широка популярност в света, заради отличните си предимства.
  Continus Reading »
 10. Как се настройват Casio G-Shock часовниците ?

  Тук ще предоставим универсално ръководство как да настроите Вашия G-Shock часовник. Принципът на настройване важи за всички модели G-Shock с изключение на най-новите модели, които са с толкова усложнена функционалност, че няма как да се справите с настройването им без да следвате специалните инструкции, които вървят със съответния модел.
  Continus Reading »
Страница