Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка

Blog за часовници CASIO G-SHOCK

 1. Casio пусна през август премиерната версия на серията часовници ProTrek PRW-60

  Компанията Casio пусна през август 2018 г. премиерната версия на ръчните часовници от относително новата серия ProTrek PRW-60, официално представена през пролетта на същата година.
  Continus Reading »
 2. Най-новите модели на Casio: G-Shock GMW-B5000GD-1 и GMW-B5000GD-9

  GMW-B5000GD-1JF и GMW-B5000GD-9JF са пуснати на пазара на 18 септември 2018 г. В Япония цената на всеки от тези модели е 68,000 японски йени. През октомври 2018 г. тези модели са предложени на азиатския пазар.
  Continus Reading »
 3. GST-B100-1AER — японски футуристичен модел с метален акцент

  Притежаващ метален отблясък подобно на острието на самурайските мечове, този модел G-Shock часовници е с изключително привлекателен на външен вид, а новият му притежател може да е сигурен в невероятната удароустойчивост на всеки един от елементите в него
  Continus Reading »
 4. Спортни рибарски часовници

  Всеки рибар използва проверени с времето начини за ловене на риба, специално оборудване или стръв. Часовникът в случая би бил допълнителен помощен уред, който ще ви позволи по-точно да определите най-благоприятните условия за ловене. Такива часовници са компактни и удобни за носене, дизайнът им се слива с ръката и не е необходимо да се притеснявате, че ще ги намокрите и трябва да ги сваляте. Този малък уред е изключително практичен и предоставя редица полезни функции.
  Continus Reading »
 5. Факти за водоустойчивите часовници

  Независимо дали търсите скъпи или евтини водоустойчиви часовници, ви е необходим качествен часовник с добър външен вид. Но това не са единствените функции, по които да избирате вашия часовник.
  Continus Reading »
 6. Белите часовници G-Shock - снежнобяла мода

  Изборът на бели часовници G-Shock е огромен. Те се разделят по функции, дизайн и ценова категория. Японската компания Casio всеки месец обновява цветовете на вече съществуващите корпуси, като някои от тези часовници се продават само в избрани страни и в ограничени партиди, до които обикновените потребители нямат достъп. Затова тук ще ви представим само популярните и достъпни варианти на бели часовници G-Shock.
  Continus Reading »
 7. Какъв женски ръчен часовник да изберем?

  Технологичната ера замести ръчните часовници със смартфони. Днес рядко ще видите навън човек, който да носи ръчен часовник. Носенето на часовник или се смята за отживелица или часовникът е допълващ аксесоар към облеклото. Но технологиите не могат да подкупят истинските ценители на качествените часовници, които остават верни на навика си.
  Continus Reading »
 8. Новите попълнения на G-Shock за 2018 г.

  Часовниците G-Shock бързо получиха световна популярност заради различните предимства, които имат пред останалите съвременни часовници.
  Continus Reading »
 9. G-Shock DW-5600BB: съчетание от класика и спорт

  Моделът DW-5600BB е от колекцията G-SPECIALS и е предназначен за мъже. Цветът му е черен и е захранван от батерия с продължителност на живота – 2 години. Водоустойчив е и издържа на дълбочина до 200 м.
  Continus Reading »
 10. Моделът GST-400G-1A9

  Моделът GST-400G-1A9 на G-SHOCK е най-новото попълнение на GST-400 от 2018 г. Той е от серията G-STEEL и е достъпен в два цвята - златен и черен. Тук Casio очевидно са се постарали да осъвременят дизайна на циферблата и да го направят подобен на циферблата на една от най-популярните серии на G-SHOCK за всички времена – серията GA-110.
  Continus Reading »
Страница