Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0988)-824-406

Превключване Nav
Kоличка

Начин на плащане

Продуктите поръчани от електронен магазин "casiotime.com" се доставят от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД на адрес или офис на куриера посочен в съответния потребителски профил. 


Възможен начин на плащане:

Наложен платеж (пощенски паричен превод - ППП)

Заплащането на дължимата цена на стоката, разходите по доставката, ако има такава и др. такси, ако има такива, става в брой при получаването й от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Важно: при заплащането в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказатекство за извършеното плащане!

Фактури се издават само ако клиентът изрично пожелае. Издават се опростени фактури като посочените цени са без ДДС. Необходимо да изпратите отделен е-мейл до [email protected] .

Нужни са данни за фактура и номер на направената поръчка, за която желаете фактура. Изпратете ни ги от е-мейла, с който сте се регистрирали в интернет магазина https://casiotime.com .

Поръчката се задейства след потвърждаване по телефона.

Всички цени на интернет страницата https://casiotime.com са КРАЙНИ. Всички цени са в български лева.

III. ВАЖНО!!!
НЕ ПРИЕМАЙТЕ ПРОДУКТИ БЕЗ ПРОИЗХОД ( КАСОВ БОН ИЛИ ФАКТУРА ) ОТ ХОРА, КУРИЕРИ ИЛИ ДРУГИ ТРЕТИ ЛИЦА, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА НАШИ СЛУЖИТЕЛИ ИЛИ ПАРТНЬОРИ.


За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!