Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка

Начин на плащане

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 
Продуктите поръчани от електронен магазин "casiotime.com" се доставят от куриерска фирма на адреса посочен в съответния потребителски профил. 
 
I. Възможни са следните начини на плащане:
1. Наложен платеж - продукта се заплаща на куриера при доставката до клиента. Поръчката се задейства след потвърждаване по телефона.

Всяка една поръчка се задейства след получаване на съответното плащане (ако се изисква ПРЕДВАРИТЕЛНО) и след одобрение по телефона.

II. Отчети:
1 . КАСОВ БОН - Всички закупени продукти от интернет магазин - casiotime.com, биват придружени с касов бон или фактура !
 
2. ФАКТУРИ - Фактури се издават само ако клиентът изрично пожелае. Издават се опростени фактури с касов бон, като посочените цени са без ДДС. За да получите фактура е необходимо да изпратите отделен е-мейл до [email protected] . Нужни са данните за фактурата и номер на направената поръчка, за която желаете фактурата, от е-мейла с който сте се регистрирали в интернет магазина https://casiotime.com .
 
3. ЦЕНИ - Всички цени изложени на интернет страницата https://casiotime.com са КРАЙНИ.

III. ВАЖНО!!!
НЕ ПРИЕМАЙТЕ ПРОДУКТИ БЕЗ ПРОИЗХОД ( КАСОВ БОН ИЛИ ФАКТУРА ) ОТ ХОРА, КУРИЕРИ ИЛИ ДРУГИ ТРЕТИ ЛИЦА, ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА НАШИ СЛУЖИТЕЛИ ИЛИ ПАРТНЬОРИ.
 
 
За допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас.
 
Екипът ни Ви пожелава приятно пазаруване!