Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0988)-824-406

Превключване Nav
Kоличка

Monthly Archives: October 2018

  1. Факти за водоустойчивите часовници

    Независимо дали търсите скъпи или евтини водоустойчиви часовници, ви е необходим качествен часовник с добър външен вид. Но това не са единствените функции, по които да избирате вашия часовник.
    Continus Reading »
  2. Белите часовници G-Shock - снежнобяла мода

    Изборът на бели часовници G-Shock е огромен. Те се разделят по функции, дизайн и ценова категория. Японската компания Casio всеки месец обновява цветовете на вече съществуващите корпуси, като някои от тези часовници се продават само в избрани страни и в ограничени партиди, до които обикновените потребители нямат достъп. Затова тук ще ви представим само популярните и достъпни варианти на бели часовници G-Shock.
    Continus Reading »
  3. Какъв женски ръчен часовник да изберем?

    Технологичната ера замести ръчните часовници със смартфони. Днес рядко ще видите навън човек, който да носи ръчен часовник. Носенето на часовник или се смята за отживелица или часовникът е допълващ аксесоар към облеклото. Но технологиите не могат да подкупят истинските ценители на качествените часовници, които остават верни на навика си.
    Continus Reading »
  4. Новите попълнения на G-Shock за 2018 г.

    Часовниците G-Shock бързо получиха световна популярност заради различните предимства, които имат пред останалите съвременни часовници.
    Continus Reading »