Онлайн магазин за часовници - тел. за поръчки и въпроси (0899)-064-937

Превключване Nav
Kоличка

Monthly Archives: March 2018

 1. Какво представлява G-Shock GA-1000 ?

  GA-1000 е скорошна под-категория на авиационната серия часовници G-Shock. Сред най-очебийните функции са наличието на термометър, компас, неонова светлина за нощно сверяване на часа, но заедно с това липсват и някои важни характеристики, като слънчева батерия и автоматично коригиране на времето с радиосигнал.
  Continus Reading »
 2. G-SHOCK GA-100 – какво трябва да знаем за този часовник ?

  Часовникът на Casio G-Shock GA-100 има с какво да се похвали. Той притежава редица интересни особености, които ще разгледаме в тази статия. Като начало трябва да отбележим факта, че при този модел са спазени всички традиции за направата на многофункционален G-Shock часовник.
  Continus Reading »
 3. G-Shock GW-3000B – първият модел авиатор

  Въпреки че професионалните модели часовници не са сред най-разпространените в България заради високите си, почти недостъпни цени, днес ще разгледаме един специален модел авиатор, който доби широка популярност в света, заради отличните си предимства.
  Continus Reading »
 4. Как се настройват Casio G-Shock часовниците ?

  Тук ще предоставим универсално ръководство как да настроите Вашия G-Shock часовник. Принципът на настройване важи за всички модели G-Shock с изключение на най-новите модели, които са с толкова усложнена функционалност, че няма как да се справите с настройването им без да следвате специалните инструкции, които вървят със съответния модел.
  Continus Reading »